00:21
Найшкідливіший спосіб приготування картоплі названо

Картопля не дарма є найпопулярнішим овочем. У ньому багато вітамінів С, В, а також корисних мікроелементів та мінералів. Також коренеплід вважається гарним джерелом клітковини та білка.

Але при цьому треба враховувати, що корисні властивості цього продукту залежать від способу його приготування.

Медики наполягають на тому, що необхідно відмовитися від смаження овочів. У цьому випадку всі корисні елементи йдуть, а калорійність зростає майже вдвічі.

Крім цього, при смаженні рослинна олія виділяє шкідливі канцерогени, які негативно позначаються на нервовій системі і навіть здатні збільшити ризик розвитку раку.

Більшість із нас знають ці всі факти, та, на жаль, не надто задумуються над тим, щоб врахувати їх та змінити своє меню. Але також значний відсоток людей відповідально ставляться до свого здоров’я, та дослухаються до застережень лікарів.

Не варто також їсти пюре з картоплі. Особливо людям, хворим на діабет варто утриматись від частого споживання цієї страви. Цей улюблений багатьма гарнір також вважається дуже шкідливим. Пов’язано це з тим, що харчові волокна при розтиранні руйнуються і звільняють крохмаль, здатний викликати стрибок цукру.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 181 | Добавил: adminA | Теги: картопля, смажена, приготування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close