09:06
Нову автомагістраль до кордону з Україною будує Румунія

Румунія будує нову автомагістраль до кордону з Україною, яка надасть можливість забезпечити додатковий доступ України до країн Євросоюз в обхід Польщі, Угорщини та Словаччини. Про це повідомляє румунське видання Ziarul de Vrancea.

Румунські ЗМІ повідомляють, що магістраль будують в авральному режимі: близько 3000 робітників та сотні автомобілів працюють цілодобово, 7 днів на тиждень.

Румунія веде роботи з будівництва "Молдовської автомагістралі", яка планується простягнутися від Бухаресту до кордону з Україною. Вона проходитиме за маршрутом: Бузеу, Фокшани, Бакеу, Роман, Пашкань та Сучава, з’єднуючись з українським автошляхом М 19 біля Серету. За повідомленнями ЗМІ, наразі в проєкті залучено тисячі працівників та сотні одиниць техніки. Ця дорога має важливе значення для України, вона створить можливість отримати новий європейський транспортний коридор.

Окрім того, ця автомагістраль може надати Україні доступ до портів Румунії та створити альтернативний шлях до країн Євросоюзу, оминаючи Польщу, Угорщину та Словаччину. Будується дорога коштами Румунії і Євросоюзу.

Другие интереcные современные новости:


Чтобы в автомобиле работала магнитола, кондиционер или ближний свет, а самое главное можно было завести мотор, нужен источник электрической энергии – аккумулятор.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 110 | Добавил: adminA | Теги: автомагістраль, україна, Румунія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close