00:08
S.T.A.L.K.E.R. 2: фінальну дату виходу оголосили розробники

Українська компанія-розробник комп’ютерних ігор GSC Game World анонсувала нову та остаточну дату випуску гри S.T.A.L.K.E.R. 2. Реліз гри було перенесено на вересень поточного року.

"Нова дата виходу S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля. Гра вийде 5 вересня 2024 року і доступна для попереднього замовлення!" — повідомили в компанії. В ролику вказано, що в гру можна буде грати на ПК та консолях Xbox Series X/S з цієї дати.

У офіційному акаунті GSC Game World в соцмережі Twitter пояснили, що гра ще потребує деякої технічної доробки. На початку 2024 року відзначаються технічні недоліки, які планують виправити у S.T.A.L.K.E.R. 2, щоб відповісти високим стандартам гравців. Дефекти вдалося виявити завдяки тестуванню гри користувачами.

"Оцінивши масштаби робіт із полішингу і розуміючи, що не можемо випробовувати ваше терпіння занадто сильно, ми були націлені випустити гру в 1 кварталі 2024 року і працювали над тим, щоб вкластися у встановлені терміни … Немає жодного способу зробити чергову затримку менш гнітючою, тож ми вирішили чітко пояснити наші причини відкласти гру заради чергової хвилі доопрацювань", — зазначили в повідомленні.

Розробники гри обіцяють представити “дуже багато” додаткової інформації щодо "S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля" протягом 2024 року.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Развлечения и отдых | Просмотров: 1019 | Добавил: adminA | Теги: Вихід, S.T.A.L.K.E.R. 2, дата | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close