00:43
Українці можуть бути позбавлені субсидій через наявність авто

Громадяни України, які є власниками автомобіля, можуть не отримати субсидій на оплату комунальних послуг. Про це попереджає ПФУ. Зазначається, що роль відіграє рік випуску автомобіля.

"Так, субсидії для оплати комуналки можуть призначити лише за умови, якщо особа зі складу домогосподарства або член сім'ї особи з домогосподарства має один транспортний засіб (крім мопедів і причепа), з року випуску якого минуло понад п'ять років. Якщо ж конкретний член одного домогосподарства має у власності принаймні один транспортний засіб, з моменту випуску якого не минуло п'ять років, або два чи більше автомобілів віком до 15 років, то субсидія в такому разі не призначається", - зазначили в Пенсійному Фонді.

Там уточнили, що сім'ї, у розпорядженні яких є два або більше транспортних засоби, можуть претендувати на нарахування субсидій лише після того, як мине 15 років від дня випуску автомобілів.

Зазначимо, отримати житлову субсидію в Україні можуть сім'ї, в яких плата за житлово-комунальні послуги більша за визначений для них обов'язковий платіж. Цей платіж обчислюється індивідуально, за єдиною формулою, і залежить виключно від розміру середньомісячного сукупного доходу домогосподарства на одну особу.

Водночас під час нарахування субсидії враховується майновий стан громадян (наявність кількох квартир, дорогих автомобілів, депозитів тощо), нагадали в міністерстві.

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 227 | Добавил: adminA | Теги: субсидія, авто, наявність | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close