00:05
В Японії створено "ліфт" для чіпсів. ВІДЕО

Chips Lifter ліфт чіпси японія Дивак-винахідник упевнений, що жодна чіпсинка не зламається під вашими пальцями, і ви зможете спокійно їсти їх на вулиці або в дорозі.

Якщо потрібно знайти якийсь винахід, на перший погляд дивний, але потім зʼясовується, що дуже зручний, то вам до Японії. Йтиметься про чіпси. Почнемо з того, що до чіпсів там особлива любов. У цій країні навіть вигадали спеціальний апарат, який миє пальці після картопляних слайсів.

Тепер японський винахідник Казуя Шибата винайшов ґаджет Chips Lifter, з яким легше діставати картопляні чіпси з дна банки. Казуя запевняє, що жодна чіпсинка не зламається під вашими пальцями. Йдеться насамперед про довгі тубуси. Спочатку чіпси з них їсти просто можна, але коли вони залишилися на дні, дістати їх неможливо. Тим паче, коли ви на вулиці або в дорозі.

Саме для вирішення цієї проблеми винахідник вигадав намагнічений гачок, який закріплюється на внутрішньому боці банки. Після натискання кнопки на пульті гачок починає піднімати чіпси, що лежать на дні.

Новий ґаджет ще не продається, але в коментарях з усього світу його вже назвали геніальним винаходом.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 307 | Добавил: adminA | Теги: Ліфт, Японія, чіпси | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close