00:03
За покупку вітчизняних товарів можна отримати кешбек

До кінця березня Кабінет Міністрів планує затвердити програму "Купуй українське". Вона дозволить громадянам заощаджувати при купівлі товарів вітчизняного виробництва.

Заступник глави офісу президента Ростислав Шурма розповів, що програма повністю готова, проте її ще слід узгодити із міжнародними партнерами.

Він зазначив, що українці матимуть змогу отримувати кешбек за придбання товарів, виготовлених у нашій країні. Шурма заявив, що точні суми поки що назвати не може, але вони будуть "дуже гідними".

Для покращення прозорості механізму програма діятиме виключно за умови безготівкової оплати. Можливість покупця отримати компенсацію також залежатиме від продавця – він неодмінно має бути платником загальної системи оподаткування.

"Хтось може дискутувати про відсоток локалізації. Але будь-який товар на полиці, навіть якщо в Україні його лише запакували або забрендували, це вже 40% від роздрібної ціни. А якщо це сплата податків, то синергія для країни зрозуміла", - зазначив Шурма.

Заступник голови Офісу президента також сказав, що вже розроблено схему, яка дозволить покупцеві відрізнити українські товари, при купівлі яких передбачений кешбек. Раніше повідомлялося, що така продукція маркуватиметься особливим чином.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: PR, реклама и маркетинг | Просмотров: 450 | Добавил: adminA | Теги: кешбек, товар | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close