00:07
Закрити два пункти пропуску з рф назавжди планує Фінляндія

Фінляндія планує назавжди закрити два тимчасові пункти пропуску "Паріккала" та "Інарі" на кордоні з росією, оскільки вже кілька років через них не спостерігається рух.

Про це повідомило видання Yle. Як зазначається, у Лієксанському районі є два тимчасових пункти перетину кордону - "Паріккала" та "Інарі", які використовувалися переважно для перевезення деревини з однієї країни в іншу.

Ці два пункти перетину кордону між Фінляндією та російською федерацією були тимчасово закриті протягом декількох років. У Паріккала рух було зупинено через санкції, які запровадив Європейський Союз. Водночас у Лієксанському "Інарі" - через припинення імпорту деревини.

Фінський уряд вирішив, що ці пункти пропуску на сухопутному кордоні між Фінляндією та росією будуть залишатися закритими щонайменше до 14 квітня цього року.

Нагадаємо, Фінляндія поки не розглядає можливість відкриття пунктів пропуску на кордоні з росією. Прем'єр-міністр країни Петтері Орпо зазначив, що проблема з нелегальними мігрантами залишається невирішеною. Орпо підкреслив, що кількість цих осіб нараховує не сотні, а тисячі. Уряд Фінляндії оцінює ситуацію на кордоні з російською федерацією як дуже серйозну та тривожну.

Другие интереcные современные новости:

 

В мире есть несколько офисных зданий, дерзкий и вызывающий дизайн которых просто потрясает воображение. Представляем вашему вниманию ТОП-5 самых необычных комплексов.

Новость из рубрики: Стройка и ремонт |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 287 | Добавил: adminA | Теги: пропуск, Фінляндія, РФ, кордон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close