00:02
2,5 мільярда доларів планує витратити Netflix на корейські фільми

Netflix заявив, що інвестує 2,5 мільярда доларів у південнокорейські серіали, фільми та шоу без сценарію протягом наступних чотирьох років.

Співгенеральний директор Netflix Тед Сарандос зробив заяву під час зустрічі з президентом Південної Кореї Юн Сук Йолем, який зараз перебуває в США з державним візитом.

Сарандос сказав, що 2,5 млрд — це вдвічі більше, ніж Netflix, інвестував у Південну Корею з моменту запуску на території у 2016 році. З того часу він мав глобальний успіх завдяки таким шоу, як Squid Game, The Glory та Physical 100.

"Ми змогли ухвалити це рішення, тому що впевнені, що корейська творча індустрія продовжить розповідати чудові історії", - сказав Сарандос.

"Неймовірно, що любов до корейських шоу призвела до більшого інтересу до Кореї завдяки захоплюючим історіям корейських творців. Їхні історії зараз лежать в основі глобального культурного духу часу", - продовжив Сарандос.

Згідно з місцевою корейською пресою, Юн сказав, що вітає інвестиції, назвавши їх "великими можливостями" для південнокорейських творців контенту та Netflix.

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 332 | Добавил: adminA | Теги: корея, фільм, Netflix | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close