20:23
2 березня вийде у прокат мультфільм "Мавка. Лісова пісня"

мультфільм мавка лісова пісня Роботу над проєктом почали ще в 2015 році, а прем'єра раніше планувалася на 2020 рік.

Український мультфільм «Мавка. Лісова пісня» покажуть у кіно з 2 березня. Це анонсували на офіційній сторінці мультфільму.

"Виходити у прокат зараз, коли працює лише половина українських кінозалів, було непростим рішенням для нас. Найбільш прикрим фактором є той, що стрічку, над якою ми так ретельно працювали, побачать не всі. Ми впевнені, вихід «Мавки» стане знаковою подією, адже принесе із собою емоційне послання про перемогу світла над темрявою і любові над ненавистю", — йдеться в дописі.

Після виходу стрічки в Україні одразу планують розпочати прокат мультфільму за кордоном.

Нагадаємо, над проєктом «Мавка. Лісова пісня» почали працювати ще у 2015 році, а вже у вересні 2016-го мультфільм виграв 9-й конкурс Державного агентства України з питань кіно й отримав державне фінансування у розмірі 24,5 млн грн. Тоді було оголошено, що загальна вартість виробництва фільму складає 98,8 млн грн. Станом на липень 2021 року загальний бюджет оцінювався вже у 187,2 млн грн, а частка державного фінансування — у 49,5 млн грн.

Прем'єру було заплановано на 2020 рік, але потім дату неодноразово переносили.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 234 | Добавил: adminA | Теги: Лісова пісня, мультфільм, мавка, прокат | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close