19:11
Близький до відходу з "Динамо" Ленс. Джермейн хоче в "Сандерленд"

Судячи з усього, вінгер київського "Динамо" Джермейн Ленс наступний сезон почне в іншому клубі - "Сандерленд" веде активні переговори з "біло-синіми". До того ж, перспективи виступів в англійській Прем'єр-лізі для самого футболіста перевищили факт участі "Динамо" в Лізі чемпіонів.

За даними видання "Спорт-Експрес в Україні", сторони в активній стадії, але угоди про суму трансферу поки що не досягнуто, а гравець напевно візьме участь в матчі з "Шахтарем" за Суперкубок України, який відбудеться 14 липня в Одесі.

Переговори з "Сандерлендом" підтвердив і сам 27-річний футболіст, висловивши бажання перебратися в АПЛ вже нинішнім літом.

"Я не проходжу медогляд в Англії, але справді веду переговори з "Сандерлендом". Я ніколи не робив таємниці з того, що мені подобається англійська Прем'єр-ліга. Нехай "Динамо" і грає в Лізі чемпіонів, нинішнє літо здається мені вдалим моментом для зміни обстановки", - повідав Ленс.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1119 | Добавил: adminA | Теги: Ленс, динамо, відхід, Сандерленд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close