16:53
Через погіршення безпеки Японія тимчасово закриває посольство Гаїті

гаїті безпека Японія тимчасово закрила своє посольство на Гаїті через погіршення безпеки та гуманітарної ситуації, повідомило в понеділок японське МЗС. Про це інформує Reuters.

Гаїті стикається з гострою нестачею палива через блокаду з боку коаліції банд, які вимагають відставки прем’єр-міністра Аріеля Генрі, економічна діяльність припиняється, а багато лікарень змушені закрити або згорнути свою роботу.

Чиновник міністерства сказав, що як скоро посольство знову відкриється, невідомо. Японія закликає своїх громадян не їздити на Гаїті з будь-якої причини, а громадян, які вже там, негайно залишити країну.

Погіршення ситуації з безпекою та здоров’ям на Гаїті призвело до "абсолютно кошмарної ситуації" для місцевих жителів Гаїті.

Виступаючи на Раді Безпеки ООН Гутерреш підняв питання про ситуації в Гаїті. За його словами, без палива неможливо розподілити воду, що погіршить новий спалах холери.

Другие интереcные современные новости:


Чтобы в автомобиле работала магнитола, кондиционер или ближний свет, а самое главное можно было завести мотор, нужен источник электрической энергии – аккумулятор.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 278 | Добавил: adminA | Теги: безпека, Гаїті, посольство, Японія, погіршення | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close