00:11
Cтворити власну базу на Місяці до 2050 року збирається Індія

Індія планує створити власну базу на Місяці до 2050 року, повідомляє Space. Індійська організація космічних досліджень (ISRO) представила стратегічну дорожню карту для досягнення цієї мети.

План базується на нещодавніх досягненнях Індії в місячних дослідженнях та прогресі у реалізації планів щодо польотів людини в космос.

Індія стала п’ятою країною, яка здійснила успішну роботизовану посадку на Місяць у 2023 році за допомогою місії Chandrayaan-3.

Після цього прем’єр-міністр Нарендра Моді заявив у жовтні, що Індія повинна прагнути до нових цілей«, включаючи висадку астронавтів на Місяць до 2040 року.

Стратегічна дорожня карта будується навколо створення бази на Місяці та визначає етапи розвитку технологій, зосереджуючись на польотах людини в космос у рамках місії Gaganyaan, розробці нових ракет-носіїв та розширенні можливостей роботизованих посадок.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 723 | Добавил: adminA | Теги: Індія, місяць, база | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close