00:14
Для навчання українських військових Фінляндія відправить інструкторів

інструктор Для навчання українських військових Фінляндія направить близько 20 інструкторів.

Фінляндія долучиться до програми прискореної підготовки українських військових у Великій Британії. У понеділок, 8 серпня, Міністерство оборони Фінляндії оголосило, що для навчання українських військових фінська сторона направить близько 20 інструкторів.

"Фінляндія направить близько 20 військовослужбовців до Великої Британії для участі в програмі підготовки Збройних сил України", – зазначено у повідомленні.

Зазначається, що ініціатором програми з підготовки українських військових є Велика Британія, яка звернулася до країн-партнерів за підтримкою для підготовки до 10 тисяч українських військових протягом 2022 року.

Також заплановано, що військових інструкторів для проведення базової військової підготовки українців у Великій Британії направить Швеція. Раніше повідомлялося, що Канада надасть понад 200 інструкторів для навчання українських військових у Британії. До слова, США передбачили 100 млн доларів для тренування українських пілотів.

 

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 300 | Добавил: adminA | Теги: Інструктор, Український, військовий, навчання, Фінляндія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close