08:28
Електромобілі: Nissan Leaf - електричний компакт

електромобіль Nissan Leaf Не можна заперечувати, що Leaf – це революційний автомобіль. Nissan від початку проектував його як електричний, а не як модифікацію існуючої машини зі звичайним двигуном. У наші дні електромобілі дуже популярні, тому якщо ви також вирішите купити собі таку машину, тоді перейшовши за посиланням https://bexhilltrading.net/vehicle/elektromobili/ знайдете відмінні варіанти, в тому числі і моделі Nissan Leaf.

Nissan Leaf: поговоримо про нюанси електромобіля

Сучасний Leaf відрізняється від моделей, які випускалися раніше, великою кількістю місця і комфортними умовами пересування. Так у 2010 році на ринку з'явився цей зрілий електромобіль без комплексів:

  • на ньому з комфортом можуть їхати 5 людей на відстань до 160 км;
  • відстані, яку вказуються виробниками, завжди вважалися завищеними. Проте цього разу все по-іншому.

Попрактикуючись в екологічному керуванні, можна проїхати на цій машині навіть 180 км (завдяки системі рекуперації енергії гальмування). Вражає. Тому, якщо ви вирішили купити електрокар за допомогою сайту bexhilltrading.net, то радимо неодмінно звернути увагу на цю модель.

Однак на цьому усунення проблем із клопіткою підзарядкою електромобілів не закінчується. Компанія Nissan ще далекого 2011 року представила систему Quick Charge. За допомогою спеціального зарядного пристрою вона може заповнити запаси енергії в акумуляторах Leafa майже до 100% за півгодини.

Скептики зауважують, що такий спосіб заряджання швидше витрачає енергію. Проте виробник запевняє, що без шкоди терміну служби акумуляторів їх можна заряджати за допомогою швидкої зарядки досить часто, щоб вистачило на 60 000 км пробігу на рік.

електромобіль Nissan Leaf

Двигун потужністю 109 л. з крутним моментом 280 Нм у всьому діапазоні обертів гарантує дуже хорошу динаміку руху. Завдяки розміщенню акумуляторів під підлогою інженерам Nissan вдалося усунути центр тяжіння автомобіля нижче, ніж у стандартних компактах. Тому Leaf ефективно робить навіть крутіші повороти.

Суперечки викликає безшумний рух електромобіля. Багато хто стурбований безпекою пішоходів. Nissan вирішив цю проблему найпростішим способом. Leaf оснащений динаміками, що видають приємний звук на низьких швидкостях. Завдяки йому цей компактний автомобіль повідомляє про себе всім перехожим. Тому, якщо ви плануєте підібрати електромобіль з сша bexhilltrading.net, не обходьте стороною цю модель.

Електромобіль C-сегменту

Електромобіль C-сегмента знайшов масу шанувальників у всьому світі. Leaf – володар титулу "Автомобіль року 2011", швидко знаходив нових покупців. Ще з 2012 року Quick Charge стала стандартною для базових версій, а в зимовий пакет стали входити підігрів:

  • акумуляторів;
  • кермового колеса;
  • передніх та задніх сидінь.

Після більш ніж 10 років продажів, Nissan може вважати Leaf успішним. Він проклав шлях для електромобілів своїм рухом. Чому? Leaf – це електромобіль, готовий до повсякденного використання. На жаль, наша країна поки що не до кінця готова до таких машин. Навіть у великих містах немає інфраструктури, яка б дозволяла масово користуватися електромобілями. Поки вона не буде створена, жоден водій не матиме психологічного комфорту, який забезпечують звичайні автомобілі. Однак цей компактний Nissan дає поштовх до дії. Окрім того ситуація стрімко міняється, а тому вже зараз кожен може щодня їздити такими машинами.

Другие интереcные современные новости:

пробежки на свежем воздухе

 

Утро каждого начинается не так, как у других. У кого-то это чашечка бодрящего кофе, другой идет на пробежку, а третий вовсе не успевает даже позавтракать.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Автомобили | Просмотров: 469 | Добавил: adminA | Теги: електромобіль, Nissan Leaf | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close