00:35
Європейське зерно Дунайське пароплавство повезе до Констанци

ДК "Українське Дунайське пароплавство" (УДП) розпочинає довгострокове співробітництво з великим зернотрейдером.

Як повідомив гендиректор УДП Дмитро Москаленко, баржеві каравани пароплавства, що прямують до Сербії з українською рудою, на зворотному шляху почнуть перевозити зернові.

"Після вивантаження залізорудної сировини (ЗРС) у Смедерево виконується замивання першого каравану. Після чого він стане під навантаження в угорському порту Чепель. Потім Констанца, Ізмаїл і знову Середній Дунай", — уточнив він, додавши, що лінія наразі працює в пілотному режимі.

Москаленко пояснив запуск проєкта у час, коли у пароплавства дуже багато роботи на Нижньому Дунаї.

"УДП розбудовує довгострокову бізнес-модель. Маємо думати на перспективу — зберегти вантажопотік і після відновлення повноцінної роботи портів Великої Одеси. Саме тому знаходимо стратегічних партнерів та відпрацьовуємо моделі роботи на Середньому Дунаї. Задача — навіть на довгому плечі забезпечити високу рентабельність та швидке обертання флоту", — вважає він.

Другие интереcные современные новости:

город на марсе маска

 

Гендиректор компании SpaceX Илон Маск заявил, что у него есть планы по строительству на Марсе города, который полностью будет независим от планеты Земля.

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 203 | Добавил: adminA | Теги: Дунай, Європа, зерно, пароплавство | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close