18:53
Honda Jazz: характеристики

Honda Jazz Hybrid Honda Jazz e: HEV — остання ідея японського бренду щодо «маленької» електромобільності в сегменті В. Ця модель завжди славилася своєю надійністю та продуманим інтер’єром. Чим ще він може здивувати? Які переваги він має порівняно з найважливішими суперниками?

Дизайн та інтер'єр

Джаз – не звичайний міський хетчбек, але ми вже звикли до нього за попередніми поколіннями цієї Хонди. Вищий за більшість конкурентів, з обтічним силуетом, схожим на мінівен. Передню частину автомобіля прикрашає сильно заглушена решітка радіатора, а світлодіодні лампи мають візерунок в тон колесам з пластиковими ковпаками.

Інтер'єр — одна з найважливіших переваг Jazz. Приладова панель не тільки гарна, але й дуже добре продумана. Два основних підсклянники, знаходяться перед вентиляційними отворами, завдяки яким напій влітку охолоджується від кондиціонера, а взимку нагрівається вентилятором.

Замість брудно-чорних вставок piano black, які сьогодні присутні майже в кожному автомобілі, у Jaz ви знайдете яскраві акценти. Передня частина оббита легким матеріалом, а ззаду є пластикові вставки. Силует мінівена, а як з багажником?

З самого початку мою увагу привернув низький поріг завантаження, завдяки якому закидання покупок в багажник не вимагає особливих зусиль. Однак не варто розраховувати на велику місткість. За словами виробника, він має об’єм 304 л, але досить неглибокий, але досить високий.

Після складання дивана об’єм багажника становить 1204 л. Однак найкраще в інтер’єрі Jazz – це «Чарівні сидіння», головний патент Honda на підвищену практичність. Це означає, що заднє сидіння можна підняти вертикально, майже до стелі, даючи багато місця за передніми сидіннями, яке можна використовувати для транспортування високих предметів – велосипеда чи рослин у горщиках.

Honda Jazz e: HEV - принцеса економії

Honda заслуговує похвали за свою економічність. Середня витрата палива становить 4,7 літра на 100 кілометрів. Якщо ви не любите часто їздити на заправку – Jazz e: HEV – автомобіль для вас.

Трансмісія Honda Jazz e: HEV

Jazz оснащений гібридною системою потужністю 109 к.с. Основний агрегат — чотирициліндровий двигун об'ємом 1,5 л. З ним працюють два додаткових електродвигуни, які черпають електроенергію від невеликої батареї місткістю 1 кВт-год.

Коли батарея розряджається приблизно на 30%, двигун внутрішнього згоряння запускається та миттєво заряджає систему. За перемикання передач відповідає безступенева коробка передач CVT. У водія немає відчуття перемикання між двигунами, і вся система працює плавно та комфортно.

Досвід водіння

Гарне положення за кермом забезпечується зручним сидінням, що регулюється в трьох напрямках, і забезпечує непогану для цього сегменту бічну підтримку. Оглядовість з салону відмінна.

Honda Jazz Hybrid

Кермо, крім гарного стилістичного акценту, має ідеальну товщину і дуже добре лягає в руки. Honda Jazz e: HEV створений для міської їзди. Машина тиха, більшу частину часу працює на електродвигунах. Підвіска в першу чергу орієнтована на комфорт.

Висновок

Honda Jazz e: HEV — дуже хороший автомобіль, якщо взяти до уваги його обмеження. Гібридна система працює плавно і забезпечує низьку витрату палива і великий запас ходу на одному баку, але не забезпечує високої динаміки. Кермове управління ліниве, а водіння спокійне та орієнтоване на комфорт пасажирів. Всередині комфортно, а ергономіка — сильний бік Jazza.

Не витрачайте свій час та сили на пошук автомобіля. Вибирайте її прямо зараз на сайті https://honda.ua/cars/jazz/. На сайті можна порівняти різні варіанти та вибрати найбільш підходящий варіант.

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Автомобили | Просмотров: 331 | Добавил: adminA | Теги: характеристики, Honda Jazz | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close