11:29
Як вибрати зарядний пристрій та пускозарядний для АКБ

Проблеми, пов'язані з акумулятором, що сів, сильно загострюються в холодну пору року. Тому, якщо у вашому багажнику все ще відсутня пускозарядна станція або хоча б автомобільні зарядні пристрої для АКБ, саме час купити дане обладнання. Тим більше, що в інтернет-магазині TeRem легко купити як прилад, так і автомобільні пускові дроти до нього: https://terem.ua/ua/g97973177-ustrojstva-zaryadnye-pusko. Причому придбання буде гарантовано якісним й коштуватиме порівняно недорого. А ми розповімо, який саме агрегат варто вибрати, а також на що звернути увагу під час підбору.

Автомобільні зарядні пристрої для АКБ недорого

Такі агрегати як автомобільні зарядні пристрої для АКБ незамінні для якісної та швидкої зарядки акумуляторної батареї. Вибирати таке обладнання слід, виходячи з конструктивних особливостей, а також потужності вашої АКБ. Підбирати зарядні пристрої з урахуванням типу акумуляторної батареї дуже важливо. В іншому випадку замість зарядженої батареї ви отримаєте зіпсовану.

Також необхідно звертати увагу на комплектацію, надійність обладнання та постачальника. Зокрема, бажано, щоб у наборі були автомобільні пускові дроти (це дозволяє купити весь комплект недорого, на відміну від придбання всіх елементів).

Зверніть увагу, що автомобільні зарядні пристрої можуть виявитися марними, якщо проблеми виникають у чистому полі. В Україні мало таких місць, але вони й досі існують. Якщо пристрій купується для подорожі, в якій ви можете опинитися далеко від цивілізації, краще звернути увагу на пускозарядний пристрій.

Купити автомобільні пускові дроти та пускозарядні пристрої в інтернет-магазині

Відмінною рисою пускозарядних пристроїв є кілька режимів роботи. З їх допомогою можна, як зарядити АКБ, так і запустити двигун при повністю розрядженому акумуляторі. Залежно від конструкції така станція може мати багатий функціонал. Наприклад, ряд моделей має режим відновлення акумулятора.

Зверніть увагу, що автомобільні пускозарядні станції для АКБ та запуску двигуна можуть бути:

  • для мережі 220 чи 380 В;
  • із вбудованою батареєю.

Другий варіант є оптимальним для тривалих поїздок далеко від населених пунктів та станцій технічного обслуговування.

А купити зарядні автомобільні пристрої для АКБ недорого завжди можна в інтернет-магазині TeRem.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Наука, техника и Hi-Tech | Просмотров: 849 | Добавил: adminA | Теги: пристрій, акб, заряд | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close