18:18
Катар ФІФА уже просить готуватися до проведення ЧС-2018 замість Росії – ЗМІ

Катар може замінити Росію у ролі країни-господарки Мундіалю-2018.

Міжнародна федерація футболу може призначити Катар країною-господаркою чемпіонату світу в 2018 році, якщо через війну в Україні цього права позбудеться Росія. Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на іспанське спортивне видання AS. За наявними даними, поки що дане рішення ФІФА не є офіційним і мало не секретним. При цьому представники Катару, який має організувати Мундіаль-2022, заявляють про свою готовність провести турнір на чотири роки раніше.

Видання зазначає, що головний футбольний орган світу вже схвалив план Катару використовувати для чемпіонату вісім стадіонів замість 12-ти. Це дозволить країні швидше підготуватися до першості, який має відбутися вже через три роки.

Протягом останніх двох тижнів лідери США, Німеччини та Великобританії все частіше коментують ситуацію навколо ФІФА. Видання зазначає, що це пов'язано не стільки з корупцією в організації, скільки з іншими проблемами - наприклад, війною в Україні.

Другие интереcные современные новости:


Чтобы в автомобиле работала магнитола, кондиционер или ближний свет, а самое главное можно было завести мотор, нужен источник электрической энергии – аккумулятор.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 1098 | Добавил: adminA | Теги: ФІФА, катар, проведення ЧС-2018 замість Росії, ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close