12:39
Китайська повітряна куля приземлилася на Тайвані

На одному з островів Тайваню в четвер, 16 січня, знайшли китайську повітряну кулю, яка могла приземлитися через досягнення максимальної висоти.

Повітряна куля приземлилася на одному з островів архіпелагу Мацу, який розташований неподалік узбережжя китайської провінції Фуцзянь. Саме цей архіпелаг Тайвань розглядає як першу лінію оборони у разі вторгнення Китаю.

У Міноборони Тайваню зазначили, що літальний апарат перевозив обладнання, зареєстроване на державну компанію з виробництва електроніки у північному місті Тайюань – Taiyuan Wireless First Factory Ltd.

У компанії, у свою чергу, підтвердили, що надавали електроніку китайському метеорологічному управлінню. Однак там спростовують, що займалися будівництвом аеростату.

Представник компанії заявив, що знайдена куля, ймовірно, належала до тих, що щодня запускаються для моніторингу погоди, ймовірно, вона вилетіла без фіксованого курсу з прибережного міста Сямень.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 184 | Добавил: adminA | Теги: куля, тайвань, повітряна, китай | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close