00:19
Криптовалюту на рекордну суму конфіскувала німецька поліція

Німецькі поліцейські конфіскували більше 50 000 біткойнів, що на даний момент перевищує суму в 2 млрд доларів. Це рекорд для подібних вилучень криптовалюти.

Що цікаво, операція пов’язана з діями осіб, які були здійснені понад 10 років тому, і тоді 50 000 біткойнів на тлі поточної ціни не коштували нічого. Повідомляється, що справа стосується двох чоловіків віком 37 і 40 років, підозрюваних у тому, що вони керували німецьким порталом movie2k.to до травня 2013 року та витрачали свій прибуток у вигляді криптовалюти.

Сам цей портал жодного стосунку до криптовалюти не мав, як і обвинувачення. Судячи з усього, чоловіків підозрюють у незаконному комерційному використанні творів, захищених авторським правом, тобто в піратстві. Той самий портал movie2k.to у період з 2008 до 2013 року поширив понад 880 000 нелегальних копій фільмів і серіалів.

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 529 | Добавил: adminA | Теги: Німеччина, поліція, Криптовалюта | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close