00:35
Машини з ДВЗ у Нью-Йорку заборонять з 2035 року

нью-йорк авто машина двз Губернатор штату Нью-Йорк Кеті Хочул заявила, що штат повністю заборонить бензинові та дизельні машини починаючи з 2035 року. Після цього дилерам буде дозволено продавати тільки гібридні та електричні моделі.

Головна мета – поетапна відмова від шкідливих викидів, яка буде досягнута шляхом прямування спеціальною дорожньою картою, такою самою, як у Каліфорнії, яка стала піонером в області відмови від ДВЗ.

Ось як ця дорожня карта виглядає у Каліфорнії: виробники повинні будуть збільшити частку продажів батарейних автомобілів до 35% до 2026 року та до 68% до 2030 року. У 2035 році їх частка повинна становити 100%, при цьому на гібриди, що підключаються, повинно припадати не більше 20%. Таким чином, до 2037 Каліфорнія повинна знизити рівень забруднення смогом на 25%.

Тим часом, Акіо Тойода, генеральний директор компанії Toyota, виступаючи перед журналістами в Лас-Вегасі, назвав цілі Каліфорнії та Нью-Йорка "важкими":

"Реально кажучи, досягти цього буде складно. Ми маємо подивитися на поточну цінову політику та зарядну інфраструктуру. У цих умовах електромобілям буде потрібно більше часу для поширення, ніж запевняють у ЗМІ".

Однак у США Міністерство транспорту нещодавно схвалило плани, представлені всіма 50 штатами, щодо встановлення зарядних станцій, які потрібні інфраструктурним законопроєктам президента Джо Байдена.

Для цього потрібно витратити близько 5 млрд доларів США, які підуть на фінансування 500 000 пунктів зарядки вздовж 120 700 км автострад. Таким чином, держава має на меті збільшити частку батарейних автомобілів до 50 відсотків у 2030 році. Але Каліфорнія та Нью-Йорк, очевидно, будують грандіозніші плани.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Автомобили | Просмотров: 339 | Добавил: adminA | Теги: двз, Нью-Йорк, машина, заборона | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close