00:03
Масштабні навчання НАТО починаються у Литві

литва навчання нато У Литві в понеділок починаються найбільші для країни міжнародні військові навчання НАТО "Залізний вовк 2022-II" (Gelezinis vilkas 2022-II).

Два тижні на полігоні в Швянченському районі тренуватимуться військові з Литви, Бельгії, Чехії, Німеччини, Нідерландів, Норвегії, Люксембургу, Великої Британії, США, а також Австралії.

Загалом у навчаннях візьмуть участь 3500 військових і 700 одиниць бойової техніки: танків, БМП, бронетранспортерів, артилерійських знарядь, транспорту забезпечення та адміністративного призначення.

У навчаннях візьме участь і бойова група передових сил НАТО, очолювана Німеччиною.

Після нападу росії на Україну НАТО вирішив посилити захист на східному фланзі. Німеччина має направити до Литви бригаду чисельністю від 3 до 5 тисяч солдатів.

Німецька концепція передбачає розміщення на місці озброєння, боєприпасів та командного складу. Вони прибули до Рукли на початку вересня. Однак більшість солдатів перебувають у готовності в Німеччині

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 242 | Добавил: adminA | Теги: Gelezinis vilkas 2022-II, литва, НАТО, навчання | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close