11:46
Металочерепиця - надійна покрівля для будь-якого кліматичного регіону

Довговічний покрівельний матеріал на металевій профільованій основі, стилізований під кладку з глиняної черепиці, повсюдно використовується для облаштування приватних котеджів, таунхаусів, заміських дач, комерційних будівель.

Це дуже красиво і в той же час - надійно. Металочерепиця - бездоганна при експлуатації в регіонах з особливо холодним кліматом. При монтажі її можна укладати, не знімаючи стару покрівлю. Але попередні лати і крокви для кріплення повинні відповідати габаритам покрівельних листів і бути без перекосів по висоті. До речі, яка ціна металочерепиці Рівне та інші регіони України можуть дізнатися на сайті dahstroy.com.ua.

Найбільш популярні види металочерепиці:

1. стандартна;

2. з верхнім шаром кам'яної посипки, що імітує зовнішній вигляд натуральної черепиці;

3. композитна металочерепиця з верхнім шаром кам'яного ґранулата, вона бездоганно копіює натуральну черепицю і має шумопоглинаючі властивості.

У поєднанні з низькою ціною така покрівля для будь-яких видів будівель стане універсальним варіантом. Гарний зовнішній вигляд також сприяє тому, що металочерепиця в рейтингу покрівельних матеріалів знаходиться серед фаворитів. Можливість створити індивідуальну архітектуру будівлі влаштовує кожного майбутнього домовласника.

Конструкційні шари металочерепиці:

1. матеріал має металеву основу товщиною 0,4-0,5 мм. Сталепрокатні гофровані листи з двох сторін обробляються розчином з чистого цинку або з додаванням алюмінію. Габарити листів дозволяють покривати одноразово великі ділянки покрівлі без щілин і зазорів, забезпечуючи цілісність і максимальну водонепроникність;

2. профільована форма - ергономічна для монтажу, практична для стоку талих і дощових вод. Рельєф не дозволяє листам надломлюватися в місцях прогинів. Висота хвилі і її ширина створюють жорсткість покрівлі;

3. покриття з полімерів гарантує металочерепиці антикорозійні характеристики. Полімерне покриття - це ще і стійкий насичений колір покрівлі, велика різноманітність текстур. Товщина захисного покриття коливається від 20 до 200 мкм і забезпечує стійкість до зовнішнього агресивного середовища;

4. нижня сторона матеріалу заґрунтована і покрита захисним шаром лаку;

5. гучність і велика теплопровідність металочерепиці гасяться підпокрівельні матеріалами.

Форма поставки металочерепичних листів передбачає захисну плівку, яка знімається після закінчення монтажу покрівлі. Це допомагає виключити можливість її забруднення і подряпин. У той же час кваліфікований монтаж і правильна експлуатація якісної металочерепиці забезпечують гарантію до 50 років.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Стройка и ремонт | Просмотров: 1153 | Добавил: adminA | Теги: металочерепиця | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close