11:56
На мільярдні прибутки від торгівлі з Іраном очікує Німеччина

Німеччина є дуже конкурентоспроможною, а Ірану потрібно практично все, заявив президент Німецької торгівельної асоціації Антон Бернер в інтерв'ю радіо Deutschlandfunk у середу, 15 липня. За словами Бернера, Німеччині слід інвестувати мільярди в електротехнічну, хімічну, машинобудівну сфери та сферу послуг. Також він не виключає, що Іран, відкриваючись світу, зміниться "у площині дотримання прав людини".

Як повідомлялось, міністри закордонних справ Ірану та шести провідних світових держав світу у вівторок, 14 липня, дійшли згоди щодо умов, на яких Іран обмежить ядерну програму в обмін на скасування торговельних ембарго Заходу. Очільниця німецького уряду Анґела Меркель назвала угоду з Іраном "важливим успіхом наполегливої політики та міжнародної дипломатії".

Скасування санкцій проти Ірану внаслідок обмеження іранської ядерної програми розморозило на рахунках країни 100 мільярдів доларів і викликало зниження цін на нафту.

Другие интереcные современные новости:


Чтобы в автомобиле работала магнитола, кондиционер или ближний свет, а самое главное можно было завести мотор, нужен источник электрической энергии – аккумулятор.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Экономика и финансы | Просмотров: 1303 | Добавил: adminA | Теги: Німеччина, мільярдні прибутки, торгівля з Іраном | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close