11:31
На підтримку українських бійців харківські дівчата-волонтери сфотографувалися для нового календаря

  "Я тебе чекаю. Я за тебе молюся" - волонтерки з Харкова стали обличчям нового календаря. Гроші з продажу підуть на потреби бійців у зоні АТО. Про це повідомляє телеканал 24.

Учасниці проекту - це дівчата та жінки, які своєю щоденною працею допомагають військовим: у шпиталі, готуючи їжу для передової, збираючи пакунки.

Автор ідеї Юлія Максименко розповідає, що задум створити календар виник раптово і втілився дуже швидко. Дівчата, які з'явились на сторінках календаря, у вільний час чим можуть, тим і допомагають армії. Анастасія - одна з героїнь грудневого розвороту.

Особливу увагу привертає сторінка з серпнем - тут головна героїня Вікторія та двоє її дітей - Кирило та Микита. Придбати календар можна у Києві та Харкові. Вартість примірника становитиме 200 гривень. Гроші йтимуть на допомогу бійцям.

Раніше волонтери випустили календар з фотографіями легендарних захисників донецького аеропорту.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1204 | Добавил: adminA | Теги: харківські дівчата-волонтери, сфотографувалися, підтримку українських бійців, календаря | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close