00:13
Надати "газовий ленд-ліз" попросив уряд США Кабмін України

Україна сша Ще наприкінці травня українців попередили, що майбутній опалювальний сезон буде найважчим в історії незалежної України.

Кабмін України погодив звернення до уряду США щодо надання "газового ленд-лізу" для стабільного проходження опалювального сезону. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Підготовка до найскладнішої зими в нашій історії продовжується, і в цій підготовці ми шукаємо всі можливі інструменти, щоб бути готовими до будь-яких сценаріїв", - написав він.

Україна запропонувала США укласти угоду про постачання зрідженого природного газу ленд-лізом. Київ розраховує отримати в такий спосіб близько 6 млрд. кубометрів палива.

Передбачається, що за цією угодою скраплений газ доставлятиметься до Європи, а вже звідти трубопроводом в Україну. Українська сторона планує розрахуватися зі США після того, як буде збільшено внутрішній видобуток газу.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 326 | Добавил: adminA | Теги: газ, ленд-ліз, США, уряд, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close