00:04
Надзвичайну ситуацію в регіонах, які межують з росією, хоче оголосити Латвія

кордон латвія Латвія може оголосити надзвичайну ситуацію в окремих регіонах, які межують з росією через введену мобілізацію.

Міністерство внутрішніх справ Латвії має намір запропонувати уряду розглянути можливість оголошення надзвичайної ситуації в окремих регіонах країни.

Глава МВС Крістапс Еклонс зазначив, що ситуація на кордоні стабільна і перебуває під контролем. Однак він додав, що ситуація може швидко змінитися, особливо з урахуванням оголошеної в росії мобілізації.

За його словами, основні причини необхідності запровадження надзвичайної ситуації - можливість залучення додаткових ресурсів та Національних збройних сил для охорони кордонів, а також встановлення процедур перевірки та реєстрації тих, хто перетинає кордон.

Якщо уряд оголосить надзвичайну ситуацію, то фактично її буде запроваджено на більшій частині східного прикордоння.

Другие интереcные современные новости:

 

Украинские предприниматели, занимающиеся обслуживанием и ремонтом автомобилей, в первую очередь преследуют цель привлечения новой клиентуры.

Новость из рубрики: Бизнес и производство |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 260 | Добавил: adminA | Теги: надзвичайна, кордон, латвія, ситуація, Росія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close