00:27
Неонациста, який планував напасти на факелоносців під час Олімпіади, затримали у Франції

У Франції антитерористичне управління поліції затримало 20-річного неонациста, якого підозрюють в  плануванні насильницьких дії під час проведення Олімпійських ігор у Парижі. Повідомляє BFMTV

Чоловіка затримали 17 липня у його будинку в Кольмарі, що у департаменті Верхній Рейн. Його взяли під варту за розпорядженням антитерористичного управління поліції.

За даними телеканалу, ельзасець погрожував напасти на факелоносців, у тому числі на трансгендерну особу, та висловлював погрози на адресу народних обранців у телеграм-каналі під назвою "Французька арійська дивізія".

Його псевдонім у мережі, Panzer, перегукується з танками, які використовувала німецька армія під час Другої світової війни. У його будинку знайшли неонацистську літературу та предмети.

Французькі антитерористичні служби особливо стежать за екстремістськими рухами, які становлять загрозу Олімпійським іграм у Парижі, що пройдуть з 26 липня по 11 серпня.

На час проведення ігор у столиці Франції очікують близько 10 мільйонів відвідувачів і 10 тисяч спортсменів.

На початку липня французька поліція провела кілька арештів у зв'язку з терористичними погрозами на адресу майбутніх Олімпійських ігор в Парижі.

У Європі попереджали про потенційну терористичну загрозу, особливо напередодні Олімпійських ігор у Парижі в липні та під час цьогорічного чемпіонату Європи з футболу в Німеччині.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Спорт и туризм | Просмотров: 541 | Добавил: adminA | Теги: напад, олімпіада, факелоносці, Франція, неонацист | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close