00:09
Нового посла в Україні призначила Британія

Послом Великобританії в Україні стане Мартін Гарріс. Він замінить на цій посаді Мелінду Сіммонс та почне виконувати свої обов'язки у вересні 2023 року. Про це повідомляє пресслужба уряду Великої Британії.

Зазначається, що після ротації Мелінда Сіммонс продовжить роботу на дипломатичній службі на іншій посаді, але на якій саме – не уточнюється.

В уряді Великобританії зазначили, що Мартін Гарріс уже працював у Києві: у 2003-2008 роках він обіймав посаду заступника посла та генерального консула країни.

"Я радий повернутися в Україну, щоб очолити надважливу роботу нашого посольства з підтримки українського уряду та народу, які захищають свою країну та наші спільні цінності. Відносини Великобританії з Україною ніколи не були настільки міцними, і ми продовжуватимемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно”, – заявив Мартін Гарріс, коментуючи своє призначення.

Мелінда Сіммонс була призначена послом Великобританії в Україні у квітні 2019 року і обійняла посаду влітку того ж року.

 

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Работа и заработок | Просмотров: 482 | Добавил: adminA | Теги: україна, посол, Мартін Гарріс, Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close