00:39
Обмеження для неповнолітніх вводить TikTok

смартфон Соціальна мережа TikTok користується величезною популярністю серед молоді. Однак у ній часто з’являються тренди, спроби повторення яких часом закінчуються трагічно. І тому розробники вирішили запровадити обмеження на доступ неповнолітніх до певного контенту.

Як розв’язання проблеми розробники TikTok додають до соціальної мережі так звані рівні. Згідно з повідомленням в офіційному блозі , найближчими тижнями контент із відверто зрілими або складними темами, які можуть бути занадто лякаючими або напруженими для юної аудиторії, блокуватиметься для користувачів молодше 18 років. Крім того, найближчими місяцями будуть додані нові функції, що включають докладні параметри фільтрації контенту для всієї спільноти.

"Ми визнаємо, що поставлена ​​перед нами мета вкрай складна, тому ми можемо робити деякі помилки", – йдеться в блозі TikTok.

TikTok також планує найближчими тижнями випустити для всіх користувачів функцію, що дозволяє вказати слова в назвах або хештегах до відео, які вони не хочуть бачити у своїх стрічках з рекомендаціями та підписками. Це дозволить швидко відмовитися від перегляду конкретного контенту, а не чекати, поки алгоритми мережі підлаштовуються під нові переваги. 

Другие интереcные современные новости:

загадка появления аномалий на обратной стороне Луны

 

Различия в массе, облике и структуре видимого и обратного полушарий Луны оказались связаны с тем, что спутница Земли столкнулась с небольшой карликовой планетой.

Новость из рубрики: Наука, техника и Hi-Tech |

Категория: Развлечения и отдых | Просмотров: 376 | Добавил: adminA | Теги: обмеження, неповнолітні, tiktok | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close