19:09
ОБСЄ нарешті почне "справжню верифікацію" відведення озброєнь - Штайнмаєр

ОБСЄ нарешті зможе розпочати справжню верифікацію розташування важких озброєнь від лінії зіткнення на Донбасі.

Про це заявив глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, привітавши домовленість надати більше повноважень спостерігачам ОБСЄ.

Йдеться про те, щоб спостерігачі контролювали не лише саме відведення зброї, а й "куди озброєння були відведені", наводить слова міністра Reuters.

"І буде зрозуміло, як швидко зброю знову зможуть застосувати в зоні конфлікту", - зауважив Штайнмаєр.

При цьому Штайнмаєр заявив, що напруга на Сході України значно послабилася з того моменту, як набули чинності мінські домовленості від 12 лютого.

Він підкреслив, що "нема сотень порушень режиму припинення вогню, не виникає багатьох питань щодо цього". Також він наголосив, що шлях до політичного врегулювання конфлікту в Україні є ще дуже довгим.

У свою чергу речник МЗС ФРН  повідомив, що режиму перемир'я між українськими військовими та сепаратистами загалом дотримуються і це дозволяє сподіватися на "позитивну динаміку", яка допоможе запобігти новій ескалації за першої слушної нагоди.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 1329 | Добавил: adminA | Теги: ОБСЄ, справжню верифікацію відведення озб, Штайнмаєр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close