00:15
Падіння біткоїну до $10 000 передбачив Пітер Шіфф

біткоїн Біткоїн навряд чи досягне нових максимумів, а скоріше продовжить падіння до $10 000 і нижче. Про це президент Euro Pacific Capital Пітер Шіфф заявив в інтерв'ю Kitco News.

За його словами, поточне зростання криптовалютного ринку, включаючи 70% подорожчання Ethereum з початку липня, не є стійким. Він назвав його "ралі лохів".

"Ринок падатиме. Думаю, люди повинні скористатися ралі, яке є зараз, та піти. Багато хто ще прибув у цих токенах. Хтось купував біткоїн чотири, п'ять, шість років тому і він у хорошому плюсі. Те саме з Ethereum. Люди мають піти, бо інакше ринок забере цей прибуток", - вважає прихильник золота.

Шифф підтвердив свою думку, що крипторинок знаходиться в міхурі, незважаючи на падіння ціни біткоїну приблизно на 65% від максимумів. Виграють ті, хто встигне з нього вийти, наголосив інвестор.

За його словами, падіння ринку цього року стало наслідком реалізації масштабної схеми Pump&Dump.

"Були знаменитості, як спортсмени чи актори, які підписалися на просування тієї чи іншої монети своїм передплатникам у Instagram, наприклад. Це було масивне накачування, але люди її не помічають", - заявив він.

Другие интереcные современные новости:

проверить АКПП


Управлять транспортным средством, которое комплектуется автоматической коробкой передач, очень удобно и комфортно. Не нужно самостоятельно следить за переключением передач.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 332 | Добавил: adminA | Теги: падіння, біткоін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close