00:06
Підписано закон про іспити на громадянство

У п'ятницю, 21 квітня, президент України Володимир Зеленський підписав законопроект №7606 про внесення змін до Законів України "Про громадянство України" та "Про забезпечення функціонування української мови як державної" щодо умов прийняття до громадянства України. Про це стало відомо зі стану документу на порталі Верховної Ради.

"Повернуто з підписом від Президента України", - йдеться на резолюції документа.

Тепер для отримання громадянства України іноземцям потрібно буде скласти іспити на знання української мови, історії країни, а також Конституції.

Людина, яка претендує на громадянство України, має два роки на складання іспитів з часу подання відповідного зобов'язання. Інакше вона втрачає громадянство.

Зазначимо, що даний законопроект авторства прем'єр-міністра Дениса Шмигаля було прийнято нардепами 21 березня та було направлено на візування главі держави 27 березня.

Другие интереcные современные новости:


Вы зашли на авторынок и ваш взгляд буквально прикипел к гордо красующемуся Subaru. Возможно, что это и есть та самая любовь с первого взгляда и на всю оставшуюся жизнь.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Культура и учёба | Просмотров: 211 | Добавил: adminA | Теги: закон, громадянство, іспит, підпис | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close