00:21
Підтримувати Україну, скільки буде потрібно, пообіцяла Бербок

бербок Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок пообіцяла дотримати даної Україні обіцянки щодо надання підтримки. Про це вона сказала на конференції "Форум 2000" у Празі.

"Якщо я дам обіцянку народу України, що ми будемо вас підтримувати стільки, скільки буде потрібно, то я хочу дотримати цієї обіцянки, незалежно від того, що думають мої німецькі виборці", - сказала вона.

Бербок запевнила, що санкції проти росії, запроваджені через війну в Україні, знято не буде, навіть якщо німці виходитимуть на протести через високі ціни на електроенергію.

"Ми будемо підтримувати Україну, і це означає, що санкції залишаться. Ми повинні знайти хороші рішення по всій Європі, щоб збалансувати соціальні наслідки, тому що це інша частина цієї війни", - зазначила вона.

Очільниця МЗС підкреслила, що підтримка України - “це просто нормальна річ, якщо ви вірите у верховенство права та свободу в світі”.

"Те, за що ми боремося, те, за що бореться Україна, — це право, яке має кожна країна - сама визначати своє власне майбутнє", - наголосила Бербок.

Як повідомлялося, 30-31 серпня у Празі відбулися неформальні зустрічі міністрів оборони та міністрів закордонних справ країн ЄС (Gymnich). Однією з головних тем обох заходів став розгляд ситуації в Україні, а також проблеми для європейської та світової безпеки, що були спричинені неспровокованим російським вторгненням в Україну.

Другие интереcные современные новости:

3 слова, которые убивают наш успех


Ни для кого не секрет: слова, которые мы произносим, нередко закладывают успех или неудачу нашим начинаниям. Для того, чтобы достичь того, о чем вы мечтаете, вам надо исключить из своего лексикона эти слова!

Новость из рубрики: PR, реклама и маркетинг |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 302 | Добавил: adminA | Теги: підтримка, україна, Бербок | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close