00:23
Піти на "надзвичайно швидкі кроки" по членству України може ЄС

єс членство Україна Заступник голови Комітету із закордонних справ Європарламенту Урмас Пает вважає, що країни-члени ЄС можуть піти на "надзвичайно швидкі кроки" щодо членства України

Про це повідомляє єврочиновник, якого цитує прес-служба Офісу президента України

"Країни ЄС надзвичайно швидко зроблять наступні кроки щодо заявки України на членство в Євросоюзі. Ми бачимо, що відбувається в Україні, особливо в останні місяці. Для нас зрозуміло, що для європейської безпеки нам потрібна сильна Україна", - зазначив Пает.

Атаки росії на критичну інфраструктуру України він назвав "абсолютно нелюдськими", зазначивши, що путін змушує мільйони людей страждати.

"Все це виклики для всіх нас, для Європейського Союзу. І всі держави мають бути відповідальними в тому, щоб надати Україні всю необхідну допомогу, тому що само собою зрозуміло, що єдине вирішення цього питання - це тоді, коли Україна знову буде вільною та відновить свої кордони", - наголосив Пает.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 212 | Добавил: adminA | Теги: україна, членство, ЄС | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close