00:40
Платформу для оптимізації експорту українського зерна запустила Єврокомісія

зерно Європейська комісія спільно з V_labs та Rail Cargo Group запустила торговельну платформу для зерна "Зернові шляхи" — Grainlane, яка сприятиме оптимізації експорту зерна з України до держав-членів ЄС, повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Так, вона створена для продажу та купівлі сільськогосподарських товарів, об’єднуючи та укріплюючи контакти між представниками європейської логістики та українськими трейдерами й фермерами на міжнародному рівні.

Особливість платформи полягає в тому, що на ній одночасно будуть розміщені й торгові, і транспорті запити, що має полегшити процес організації експортних поставок. Тож представники європейської логістики зможуть розв’язувати організаційні питання з українськими партнерами. Останні матимуть змогу в декілька кліків знайти партнерів для експорту своєї продукції, а також нові логістичні рішення.

Це особливо актуально для експорту зерна з України наземним транспортом, оскільки формуватимуться нові ділові відносини та ланцюги поставок.

Такий механізм має прискорити процес узгодження можливостей між попитом і пропозицією. При цьому гарантується повна прозорість щодо попиту та пропозиції та оптимальна логістика для продукції.

Платформа доступна за посиланням англійською та німецькою мовами: https://app.grain-lane.com/welcome-page.

Якщо платформа Grainlane буде широко затребуваною серед представників українських трейдерів та фермерів, до неї буде додано додаткові функції, як-от: специфікація перетину кордону або база даних попиту на логістику на короткий термін.

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 391 | Добавил: adminA | Теги: Єврокомісія, експорт, зерно, оптимізація, Українське | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close