00:27
Послів України в Аргентині та Нігерії призначив президент України

конференція посол Україна Президент України Володимир Зеленський призначив Юрія Клименка та Івана Холостенка на посади послів в Аргентині та Нігерії, повідомила пресслужба Міністерства закордонних справ України.

"22-26 грудня проходить конференція послів України "Війна та нові горизонти у світі". У рамках цього заходу, зокрема, традиційно проходять призначення та узгодження кандидатур послів президентом України. На додаток до опублікованих 23 лютого призначень послів України у Латвії, Болгарії, Перу та Бахрейні сьогодні президент України Володимир Зеленський призначив Юрія Клименка та Івана Холостенка на посади послів в Аргентині та Нігерії", - йдеться у повідомленні на сайті відомства.

Також у МЗС повідомили, що кандидатуру ще однієї дипломатки президент погодив призначити до однієї з європейських країн.

Другие интереcные современные новости:


Модель Avensis японского автомобильного концерна Toyota отличается повышенной надежностью, впрочем, как и другая продукция этого производителя.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 276 | Добавил: adminA | Теги: аргентина, Нігерія, україна, посол, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close