00:12
Потребу відновлення України з урахуванням її вступу до ЄС підкреслюють в уряді Німеччини

Уповноважений Федерального уряду Німеччини з питань відновлення України Йохен Фласбарт стверджує, що у своїй діяльності з відновлення зруйнованої інфраструктури України Берлін виходитиме з того, що ця інфраструктура згодом буде спільною європейською. Про це він заявив у середу 19 квітня на зустрічі з журналістами у Києві.

Йохен Фласбарт, який є також державним секретарем Німеччини з питань розвитку, розповів, що у Києві мав зустрічі не лише з українською владою, а й також з іншими державами-донорами. Зокрема, переговори у Мінфіні він проводив разом із спецпосланником Франції з питань відбудови. "Ми також обговорили з нашими партнерами у донорській спільноті пріоритети, які ставить Україна", – пояснив він.

Не вдаючись у деталі щодо конкретних проєктів, представник Німеччини наголосив на наближенні України до об’єднаної Європи. Через це, за його словами, одним з пріоритетів є українська інфраструктура.

"Насамперед ми надаємо допомогу, щоби забезпечити роботу енергетичної інфраструктури, яка значно постраждала в Україні. Ми не лише ремонтуємо, відновлюємо пошкоджені елементи інфраструктури, але також працюємо над подальшою розбудовою української інфраструктури, тому що Україна незабаром стане складовою єдиної Європи (Євросоюзу), і ця інфраструктура також увіллється у європейську інфраструктуру", – пояснив він.

Другие интереcные современные новости:

Масло в МКПП


Любой водитель, приобретая подержанный автомобиль, обязан проверить его механизмы и системы. Безусловно, предыдущий владелец провел предпродажную подготовку.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 198 | Добавил: adminA | Теги: відновлення, Німеччина, ЄС, уряд, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close