00:11
Повне блокування Берліна у квітні анонсували екоактивісти

Екоактивісти з групи Letzte Generation ("Останнє покоління") у квітні розраховують заблокувати весь Берлін, влаштувавши найбільшу акцію. Про це пише німецьке видання Focus із посиланням на заяву руху.

За планами кліматичних активістів, столицю Німеччини буде паралізовано в результаті серії великих акцій. Початок активності екоактивістів запланований на 19 квітня, і триватиме вона два тижні.

Підраховано, що для реалізації планів протестувальникам потрібно близько 160 людей на день. За інформацією газети, приїжджих активістів, які братимуть участь в акціях у Берліні, планують завчасно забезпечувати орендованим житлом.

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті руху екоактивістів, наразі понад 650 прихильників «Останнього покоління» заявили про свій намір брати участь у цивільному спротиві в Берліні із середини квітня. Зокрема, вони збираються блокувати дороги, приклеюючи себе до них, а також здійснювати марші та заважати дорожньому руху. Як уточнює газета, попереджати про початок акції активісти не планують.

 

Другие интереcные современные новости:

 

Больше половины жителей Украины сталкиваются с вторичным автомобильным рынком. Он помогает обрести желаемое транспортное средство, либо обменять свое на деньги.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Развлечения и отдых | Просмотров: 211 | Добавил: adminA | Теги: берлін, екоактивіст, блокування | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close