00:17
Приватизацію Усть-Дунайського порту завершено

Продаж єдиного майнового комплексу ДП Морський торговельний порт Усть-Дунайськ нарешті узаконили. 24 серпня був підписаний Акт приймання-передачі порту. Новим власником офіційно стала компанія "Еліксир Україна", яка ще в січні 2023 року купила порт за 201 000 300 грн і сплатила 40 200 060 грн ПДВ. Про це йдеться на сайті Фонду Держмайна.

За ініціативи Фонду переможець аукціону з продажу ЄМК МТП Усть-Дунайськ, ТОВ «Еліксир Україна», та Адміністрація морських портів України 1 серпня 2023 року уклали Меморандум, в якому визначили умови перебування на території порту інших суб’єктів господарювання.

"Сторони досягли згоди щодо необхідності створення сприятливих умов для залучення приватних інвестицій у розвиток сучасної інфраструктури в морський порт Усть-Дунайськ та визнали необхідність дотримання законодавства України про захист економічної конкуренції. Це стало відправною точкою для вирішення питання надання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію",— говориться в повідомленні.

Компанія "Еліксир Україна" займається реалізацією комплексних мінеральних добрив в Україні і зацікавлена в стратегічному розвитку порту, збільшенню обсягів перевалки, модернізації складів та придбанні сучасної перевантажувальної техніки.

Другие интереcные современные новости:

 

 

Сохраняют полный комплект витаминов: Диетолог рассказала о пользе замороженных продуктов.

Новость из рубрики: Справки и рецепты |

Категория: Бизнес и производство | Просмотров: 538 | Добавил: adminA | Теги: Усть-Дунайський, приватизація, Порт | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close