00:19
Провокують згущення крові та закупорку судин ці продукти

Сильну шкоду судинам можуть завдати м'ясні напівфабрикати та копченості.

Про те, що стан здоров'я людини багато в чому залежить від її раціону, відомо вже давно. Однак, як стверджують американські вчені, існує низка продуктів, які здатні вплинути на стан організму. Вони навіть назвали три продукти, здатні спровокувати помітне згущення крові та закупорювання кровоносних судин.

За словами фахівців Медичного центру Техасу, продукти, про які йдеться, найкраще вживати вкрай рідко, а то й зовсім відмовитися від їхньої присутності у своєму раціоні.

Першим таким продуктом вони називають картопля, у складі якої міститься величезна кількість крохмалю, що провокує згущення крові. І якщо людині, яка має схильність до захворювань серцево-судинної системи, складно відмовитися від вживання картоплі, тобто її радять у запеченому чи вареному вигляді, а також обов'язково без різноманітних соусів чи олії.

Досить сильної шкоди судинам можуть завдати сосиски та ковбаса, а також різного роду м'ясні напівфабрикати та копченості. Справа в тому, що в таких продуктах, як правило, міститься велика кількість солі, яка затримує в організмі вологу, а також перешкоджає звільненню кровоносної системи від шлаків, що накопичилися.

Третій продукт серед тих, хто характеризуються найбільш вираженим негативним ефектом для ССС, американські вчені називають цукор. За їхніми словами, надлишок глюкози в організмі буквально захаращує кров і провокує розвиток ожиріння з наступним діабетом. Вуглеводи, стверджують фахівці, людина може отримати і не з солодкої їжі, тим більше що користі від них буде набагато більше.

Другие интереcные современные новости:

шляпа из газеты

 

В Китае широко обсуждается ноу-хау педагогов из провинции Аньхой, которые решили бороться с проблемой списывания в школьных классах с помощью шляп из газет.

Новость из рубрики: Культура и учёба |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 568 | Добавил: adminA | Теги: судини, закупорка, кров, згущення, продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close