00:06
Режим НС через віспу мавп оголосили у Нью-Йорку

нью-йорк Губернатор Нью-Йорка Кеті Хокул вирішила оголосити режим надзвичайного стану у штаті через спалах віспи мавп. Кожен четвертий випадок зараження США припадає на Нью-Йорк.

"Після ознайомлення з останніми даними зі спалаху віспи мавп у штаті я оголошую режим НС, щоб зміцнити наші зусилля щодо протистояння цьому спалаху", - заявила губернатор, чиї слова наводить її прес-служба.

За останніми даними, у Нью-Йорку виявлено 1345 випадків захворювання на віспу мавп. Другим за рівнем захворюваності штатом стала Каліфорнія, де зафіксовано 799 заражень.

У ВООЗ раніше заявили, що спалах віспи мавп може досягти піку вже за кілька місяців. Шансів на те, що поширення хвороби зупиниться, майже немає. Організація визнала захворювання надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я.

Напередодні стало відомо, що в Іспанії після зараження мавпою віспою померла людина. Це перший зафіксований летальний кінець хвороби в країні та всій Європі.

Другие интереcные современные новости:

старый дизельный мотор

 

Когда покупается новый автомобиль, приходит время освободить гараж от старого. Это проблема для каждого третьего автовладельца.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Здоровье и медицина | Просмотров: 311 | Добавил: adminA | Теги: віспа, мавпа, Нью-Йорк, НС | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close