09:40
Саудівська Аравія організовує переговори щодо українсько-російської війни без рФ

На початку серпня Саудівська Аравія планує провести переговори щодо України. Вже запрошено 30 країн. При цьому країну-терориста росію до списку не включили. Про це повідомляє газета Wall Street Journal із посиланням на власні джерела, пише Financial Times.

Дипломати, які мають інформацію про переговори, розповіли WSJ, що зустріч без участі росії запланована на 5-6 серпня в місті Джідда. Очікується, що там будуть присутні західні держави, Україна та країни, що розвиваються.

Запрошення набули представники 30 держав. Серед них Китай, Бразилія та Індія. На цей час участь у зустрічі вже підтвердили Великобританія, ПАР, Польща та Європейський Союз.

За словами співрозмовників газети, переговори мають переконати країни Південної Америки, Африки та Південно-Східної Азії підтримати мирний план України, який передбачає припинення війни шляхом повернення українських тимчасово окупованих територій.

Західні чиновники мають намір зменшити міжнародну підтримку Кремля. Так як це може схилити путіна сісти за стіл переговорів.

Газета зазначає, що Саудівська Аравія прагне позиціонувати себе як мирного посередника між росією та Україною.

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 565 | Добавил: adminA | Теги: РФ, україна, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close