00:07
Секрети корисного сніданку розкрила французький кухар

Залежно від пори року раціон може змінюватися. Кухар паризького ресторану Ізабелла Кейпче розповіла, що краще вибрати на сніданок і які страви будуть найбільш простими і корисними.

Вона поділилася, що не вважає за потрібне “демонізувати” цукор. Однак вона віддає перевагу нерафінованому, наприклад, що міститься в меді або у фруктах.

“Цукор діє на ті ж нервові рецептори, що і сигарети. Щоб усвідомити свою залежність, постарайтеся відмовитися від цукру на всі вихідні. Потім з’їжте фрукт, хліб і дуже солодку випічку. У вас буде дуже несподівана реакція: вам буде огидно”, – пояснила експертка.

Фахівець закликала якомога більше готувати вдома – так можна самостійно стежити за тим, які консерванти і скільки цукру буде в страві. Для корисного сніданку можна використовувати мюслі.

Вона радить готувати їх самостійно, поставивши вівсяну крупу в мікрохвильовку, потім можна додати сухофрукти і горіхи. Також вона відзначила користь насіння чіа, яке можна замочувати на ніч у молоці, а вранці їсти на сніданок.

На питання про ідеальний суперфуд експертка відповіла, що любить додавати в соки або йогурти спіруліну. Це такий порошок з водоростей, багатий протеїном, який підходить навіть веганам. Також експертка заявила, що найкращий початок ранку – склянка гарячої або теплої води, з лимоном або без нього. За її словами, це дуже бадьорить.

Другие интереcные современные новости:


Ремонт иномарки с применением бюджетных аналогов – это риск. Китайские запчасти может и подойдут, но прослужат недолго и могут привести к повышенному износу ключевых узлов.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Справки и рецепты | Просмотров: 159 | Добавил: adminA | Теги: користь, сніданок, Кухар | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close