00:47
Штучний інтелект Google інтегрували у YouTube

У YouTube інтегрували функції штучного інтелекту Google, які допоможуть авторам контенту. ШІ буде підказувати користувачам, як краще просувати свої ролики на платформі.

Компанія Google інтегрувала в "Творчу студію" YouTube фірмову нейромережу Gemini. Завдяки цьому користувачі зможуть отримувати підказки від віртуального помічника. Зокрема, допомогти зробити контент ще краще.

Експерти пояснили, що нейромережа підкаже, як зробити вдале прев'ю для відео, а також допоможе скласти заголовок та покаже схожий контент. Зазначається, що цей інструмент частково нагадує стару функцію Ideas and Outline, але вже використовує новіші алгоритми Gemini.   

Наразі ШІ додали в тестовому режимі для невеликої аудиторії. Наразі невідомо, коли нові функції розширять для більшої кількості користувачів.
 

Другие интереcные современные новости:

Здоровье пищеварительной системы и сон

 

Работа всех пищеварительных органов должна быть слаженной, и неполадки в одной из областей этой системы сразу же сказываются на остальных отделах.

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 547 | Добавил: adminA | Теги: штучний інтелект, Google, Youtube, нейромережа, Gemini | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close