15:37
Швецію букмекери називають головним претендентом на перемогу в Євробаченні. ВІДЕО

Букмекери пророкують перемогу в Євробаченні 2015 представнику Швеції - Монсу Зелмерлеву c композицією Heroes. Пише "НВ".

Друге місце у пісенному конкурсі, за прогнозами букмекерських контор, займе Росія - співачка Поліна Гагаріна з піснею A Million Voices, а третє місце дістанеться австралійському виконавцю Гаю Себастіану із запальною композицією Tonight Again.

У п'ятірку переможців Євробачення 2015 також можуть увійти представники Італії та Естонії.

У фіналі Євробачення 2015 виступлять представники 27 країн. Серед них 10 учасників, які пройшли у фінал під час першого півфіналу, а також 10 учасників з другого півфіналу. Також, без відбору до фіналу пройшли Австрія, як переможниця минулорічного Євробачення, Великобританія, Іспанія, Італія, Німеччина, Франція і країна-дебютант Австралія.

Швеція - Монс Зелмерлев, Heroes.

Другие интереcные современные новости:

как похудеть без диеты

 

Для многих "диета" может быть плохим словом. Но потеря веса не должна сводиться только к ограничениям. На самом деле, есть много вещей, которые вы можете добавить в свою жизнь, чтобы похудеть.

Новость из рубрики: Мода и красота |

Категория: Шоу-бизнес и кино | Просмотров: 1104 | Добавил: adminA | Теги: Швецію букмекери, головним претендентом на перемогу в | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close