12:23
Систему NASAMS вже придбала для України Канада

система NASAMS За підсумками восьмого засідання Контактної групи з питань оборони України на американській військовій базі "Рамштайн" у Німеччині міністр оборони США Ллойд Остін оголосив про постачання Україні додаткових засобів протиповітряної оборони.

Остін нагадав, що кілька країн уже запропонували допомогу в посиленні протиповітряної оборони України, згадавши про Францію, Британію та Німеччину – остання запропонувала передати батарею Patriot.

"Нідерланди також передають ракети й пускові установки Patriot, а також забезпечать навчання на цій системі. Крім того, Канада придбала систему NASAMS та пов’язане з нею обладнання для України", – додав очільник Пентагону.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський наголосив, що новий пакет допомоги посилить артилерійський кулак України — мова йде про додаткові гармати та снаряди, що надійдуть Києву.

Другие интереcные современные новости:


С помощью этой статьи мы расскажем подробнее о правилах игры в большой теннис. Если вы собираетесь идти в теннис, правила игры для чайников помогут вам.

Новость из рубрики: Спорт и туризм |

Категория: Общество и политика | Просмотров: 223 | Добавил: adminA | Теги: Канада, система, NASAMS, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close