00:01
Систему управління боєм у реальному часі Delta Україна презентувала НАТО

Україна НАТО управління бій Delta Україна презентувала в рамках масштабного заходу Організації  Північноатлантичного договору (НАТО) Tide Spirit систему управління боєм у реальному часі Delta. Про це Віцепрем'єр-міністр, міністр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив.

"Українські military-tech рішення у центрі уваги масштабного заходу NATO - Tide Spirit. Завдяки технологіям наші військові знають про ворога більше, ніж він може уявити. Наприклад, унікальна українська розробка - платформа Delta. Її створили у Центрі інновацій та розвитку оборонних технологій Міноборони за стандартами НАТО", - зазначив він.

За словами Федорова, Delta забезпечує об’ємне розуміння поля бою в режимі реального часу, інтегрує інформацію про противника від різноманітних сенсорів та джерел, в тому числі розвіддані на цифровій мапі.
"Інструменти ситуаційної обізнаності, центри обробки даних, миттєве спілкування на полі бою, хмарні середовища та масове використання Армії дронів замість армії людей - це інвестиції в армію майбутнього. І те, що допоможе перемогти на полі бою та зберегти життя українців", - написав міністр.

За словами розробників системи ситуаційної обізнаності, Delta в режимі реального часу забезпечує розуміння ситуації на полі бою та дозволяє приймати поінформовані тактичні рішення. Delta від самого початку розроблялась відповідно до стандартів альянсу, і вона є сумісною з аналогічними програмами, що використовують армії країн-членів.                   

Другие интереcные современные новости:

давление масла в двигателе


Моторное масло внутри двигателя представляет собой рабочую специальную жидкость, которая способствует предотвращению трения между металлическими частями.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 243 | Добавил: adminA | Теги: україна, управління, НАТО, Бій, Delta | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close