13:43
Ситцеве весілля: чим порадувати дружину в першу річницю шлюбу

Ситцеве весілля: чим порадувати дружину в першу річницю шлюбу

прогулянка яхта Перша річниця вашого сімейного життя — нехай дата невелика, але це вже цілий рік пройдених вами сімейних труднощів і випробувань. Позаяк це маленьке свято, то на ньому обов’язково повинні бути подарунки. Звісно, кожному чоловікові захочеться порадувати свою дружину. Тож постає питання: який подарунок подарувати коханій?

Гроші в конверті для дружини? Дуже банально, просто й байдужо. Це лише позбавить її радісних емоцій і навіть розчарує. Тому розглянемо варіанти сюрпризів, яким кохана точно зрадіє й буде вдячна за приємність.

Тематичні презенти: за чи проти

Оскільки весілля ситцеве, можна розглядати тематичні ідеї. Наприклад, легку ситцеву сукню, комплект гарної постільної білизни. Але не варто обмежуватися лише в цих варіантах. На знак вашої першої особливої дати оберіть ювелірні прикраси — вони доповнюють образ і додають індивідуальності. Як альтернатива — сучасні модні гаджети, якщо ваша дружина активно працює в інтернеті та соцмережах.

Але, якими б дорогими чи бюджетними не були матеріальні подарунки, вони ніколи не зрівняються з враженнями, які лишаються в пам’яті і серці назавжди. Матеріальне з часом губиться, зношується, губиться. Тому ми підготували декілька варіантів емоційних сюрпризів, яким зрадіє кохана.

Романтична прогулянка на яхті

Романтики й емоцій в цьому подарунку хоч відбавляй — жодна дівчина не поставиться до цієї ідеї байдуже. Як гарно рухатися у напрямку заходу сонця з дружиною на палубі, попиваючи ігристе, коли на фоні лунає приємна музика. Все як у кіно!

Екскурсія до Чорнобиля на двох

Чорнобиль? На річницю весілля? Можливо це прозвучало дивно, але не всі дівчата — принцески, які чекають свого принца на білому коні, що мчить до неї вбивши лютого дракона. Є леді, які можуть знищити дракона “голими” руками! Для таких і підійде екстремальна екскурсія в місто-привид. Що може бути краще, ніж отримати шалену дозу адреналіну, розділивши її на двох в місті, де ніхто не живе вже 35 років!

Політ на вертольоті на двох

Якщо ваша кохана не боїться висоти або має в планах боротися з цим страхом — цей подарунок те що треба. Неважливо чи це Львів, Київ, Одеса, Харків — дивитися з висоти пташиного польоту на краєвиди цих міст просто неймовірно і незабутньо.

політ вертліт

Ексклюзивний вечір на даху

Хочете побути героєм-коханцем для своєї дружини? Запросіть її на романтичну вечерю, яка відбудеться на 27 поверсі будинку. З цієї висоти ви будете насолоджуватися краєвидами нашої столиці, пити шампанське та насолоджуватися музикою, лунатиме тільки для вас.

Кінотеатр на даху

Перегляд гарного романтичного фільму на даху будинку поверне вас з дружиною в той час, коли ви запросили її на побачення верше. Але якщо ви за роки свого знайомства в кінотеатрі не були зовсім — це чудова нагода не лише спробувати щось новеньке для вас, ай провести вечір в чарівній атмосфері під зоряним небом.

Отже, взявши до уваги першу річницю подружнього життя, можна придумати безліч ідей, як її відсвяткувати. Головне у виборі подарунку — враховувати, які емоції плануєте залишити після нього. Не забувайте прислухатися до свого серця та почуттів.

Другие интереcные современные новости:


Машина, находящаяся в кредите – не самое приятное приобретение. Это понимают все автомобилисты, которые мечтают стать владельцами подержанного автомобиля с минимальным пробегом.

Новость из рубрики: Автомобили |

Категория: Дом и семья | Просмотров: 461 | Добавил: adminA | Теги: Подарунок | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close