10:31
Створювати будь-які зображення навчили ШІ розробники Photoshop

Американська компанія Adobe офіційно показала свою нову програму – штучний інтелект Firefly, який здатний за текстовим описом генерувати будь-які зображення. Про це повідомляється на сайті розробника, відомого за фоторедактором Photoshop.

Зазначається, що поки ШІ перебуває в процесі бета-тестування, а доступ до нього можна отримати лише через запрошення.

Візуально Firefly від Adobe схожий на присутні на ринку генеративні ШІ Midjourney та DALL-E. Роботами із цих програм вже активно діляться користувачі з усього світу у соцмережах.

Розробники з Adobe для спрощення текстового опису вбудували у Firefly можливість вибрати варіант освітлення, художніх стилів та співвідношення сторін перед генерацією картинки. Також у Firefly додали можливість накладати фільтри на вже готове зображення на кшталт соцмережі Instagram.

В Adobe запевнили, що для навчання ШІ використовувалися лише зображення, які не порушують авторських прав. Для розробки в тому числі було взято бібліотеку картинок Adobe Stock. Однак у компанії пояснили, що планують у майбутньому давати можливість художникам тренувати Firefly на власних зображеннях.

Другие интереcные современные новости:


Заметили, что ваши ноготки изменили цвет или появились углубления? Самое время обратиться за помощью к специалисту!

Новость из рубрики: Здоровье и медицина |

Категория: Технологии и IT | Просмотров: 185 | Добавил: adminA | Теги: Photoshop, зображення, ші | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close